Vi har 948 besökare och inga medlemmar online

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

paron 61Akvarellen är målad med följande färger: Ftaloblått, bränd sienna, en varm azo-gul, kadmiumrött och svart. Alla delar av bilden målas var för sig vått i vått. Alla \"lager\" måste få torka helt innan nästa målas. Måla bakifrån och framåt. En sådan här övning behöver inte föreställa päron, hitta valfria frukter eller kanske rotfrukter. Det viktiga är inte motivet utan tillvägagångssättet: Ett skikt i taget, bakifrån och framåt, vått i vått samt få färger.

 

 

 

 

 

paron 11

Måla bakgrunden först, låt färgerna blanda sig på papperet. Utgångspunkten är en gråaktig färg blandad av blått och brunt. Låt andra färger blanda sig i den ytan, jag har målat med blått. Brunt och rött, du kanske vill använda andra kombinationer. Det viktiga är att få en vacker yta. Mycket flödigt måleri anbefalles.

Lägg märke till att päronens form skapas när du målar bakgrunden, du kan inte slarva här och fixa det senare. Det du gör i bakgrundsmålningen ger motivets form.

svenfrdeitptrues

Annonser

Utställningar och kurser

Akvarellkurs i Lund för Eri...

februari
måndag
5
Kursen innefattar: Materialkunskap: penslar, papper, färger och tillbehör. Färglära och pigmentkunskap. Grundläggande målningstekniker....

Akvarellkurs i Toscana med ...

maj
lördag
26
Vår akvarellkurs är inte bara en kurs i akvarellmålning, utan vi vill erbjuda er en härlig upplevelse av Toscana både kulturellt och för er...