Vi har 959 besökare och inga medlemmar online

Användarbetyg: 4 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som inaktiv
 

Alla kan vara med i akvarell.se.

Det krävs inget annat är ett intresse för akvarell och akvarellmålning. Amatörer, proffs, intresserade, gallerister och konst. och materialhandlare är alla välkomna.

Medlemskapet kostar inget och ger dig följande:

  • Tillgång till forumet där du kan delta i diskussioner kring akvarell och akvarellmålning.
  • Ett eget galleri i vilket du kan visa bilder som har med akvarell att göra.
  • Du kan knyta kontakter med andra medlemmar, det kan vara ett sätt för en konstnär att hitta en gallerist eller tvärt om. Ett lättanvänt men ändå avancerat system gör detta möjligt.
  • Det finns en avdelning med aktuella aktiviteter kring akvarell, det kan gälla utställningar, kurser, workshops eller något annat. Som medlem kan du lägga till aktiviteter i denna avdelning. Ett utmärkt sätt för konstnärer och gallerister att gör reklam för kommande utställningar. Om du är kursledare eller arrangör av kurser i akvarellmålning kan du göra lite reklam här.
  • En egen blog
  • Om du vill kan också bli "författare" hos akvarell.se och skriva artiklar och skapa länkar till hemsidor. Du kan vara en del av hemsidans utformning.

Fler funktioner och möjligheter för portalen planeras. Akvarell.se skall fungera som plats för alla akvarellintresserade där medlemmarnas bidrag utgör basen.

Akvarell.se använder Googles översättningstjänst för att göra allt material tillgängligt för alla de som inte förstår svenska. Naturligtvis är alla icke svensktalande besökare välkomna att bli medlemmar, tyvärr måste jag dock begära inlägg av olika slag skrivs på svenska eller Engelska. Det gör det möjligt för alla att få en översättning till sitt eget språk.

Logga in för att lämna kommentar
  • Inga kommentarer hittades
svenfrdeitptrues

Annonser

Utställningar och kurser

Akvarellkurs i Lund för Eri...

februari
måndag
5
Kursen innefattar: Materialkunskap: penslar, papper, färger och tillbehör. Färglära och pigmentkunskap. Grundläggande målningstekniker....

Akvarellkurs i Toscana med ...

maj
lördag
26
Vår akvarellkurs är inte bara en kurs i akvarellmålning, utan vi vill erbjuda er en härlig upplevelse av Toscana både kulturellt och för er...